• Låne penger på dagen

  Det skal være raskt og enkelt å skaffe seg et lån uten sikkerhet i dag. For å låne penger på dagen er det tilstrekkelig å åpne en nettleser og finne en nettside som tilbyr forbrukslån, for å søke videre derfra. Grunnen til dette er ganske enkel. du skaffer deg lett oversikten over de beste tilbudene online, og samtidig er det tidsbesparende ettersom alt kan gjøres hjemmefra i egen stue. Billige forbrukslån søker du nemlig enklest selv, direkte til de aktuelle bankene du har lyst til å søke om lån hos.

  For å finne den beste leverandøren av forbrukslån, kan det være fristende å benytte seg av betalte tjenester som sammenligner vilkår og renter, men det finnes flere steder hvor du kan oppnå samme resultat uten å måtte betale for slike tjenester. På nettsiden Lånesvar.no kan du søke om lån fra flere banker uten kostnader. Selv om søknadene kan sendes inn kostnadsfritt, må det innberegnes et etablerings- eller opprettelsesgebyr når lånet innvilges. Dette ligger vanligvis på mellom 700 og 950 kroner, men bakes inn i selve lånet slik at du ikke behøver å overføre i underkant av 1.000 kroner når lånet har blitt godkjent og skal overføres til din konto.

  Ved å søke lån på nettet kan du enkelt låne penger på dagen til de formål som er nødvendige. Det kan ofte hende at hvitevarer eller bilen går i stykker, og slike ting må repareres ganske så umiddelbart. Hvis man ikke har en reservekonto eller oppsparte penger, vil et forbrukslån være en ganske så grei løsning på problemet som har oppstått. Forsøk bare så godt som det er mulig å holde nedbetalingstiden så kort som mulig, slik at du betaler minst mulig i renter og omkostninger.

  Finansøkonomisk vil det være lønnsomt å ikke låne mere penger enn hva det oppståtte behovet tilsier. Rentene på usikrede lån varierer etter hva resultatet av en kredittsjekk viser, men vanligvis havner de et sted mellom 8 og 22 %, hvor gjennomsnittsrenten ligger rundt 17 %. Derfor vil det lønne seg å holde gjeldsmengden så lav som mulig, og betale ned denne gjelden på så rask tid som det er økonomisk forsvarlig og mulig. Mange ønsker seg et lån uten kredittsjekk, men det er denne sjekken som åpner for lavere renter hvis man scorer godt på de modeller som benyttes til å vurdere kredittmulighetene.

  Du kan derfor raskt låne penger på dagen, men bør for all del ha tenkt i gjennom hvordan nedbetalingsplanen skal legges opp. Tidsplanen kan som oftest forandres kostnadsfritt underveis, og hvis du har muligheten til å løse ut lånet raskere enn hva som er oppsatt, er det bare å betale det ut på dagen. Kommer det nye behov om penger kan man jo alltids ta opp et nytt lån uten sikkerhet, når behovet eventuelt melder seg.

 • Copyright @ 2016 PengeGuiden.no.