• Finansiering av bilkjøp

  Skal du kjøpe en ny bil og vet ikke helt hvordan du skal gå fram for å skaffe en finansiering til bilen? Hvis du planlegger å kjøpe bilen hos forhandler, har de som oftest avtaler med noen banker eller selskaper som tilbyr finansiering, men det behøver ikke å være den beste eller billigste løsningen. Bilforhandlerene opererer som regel som finansagenter for disse selskapene, og anbefaler da bare de som er villige for å betale de for nye kunder. Så vil du skaffe deg det billigste billånet, bør du nesten lete litt selv på nettet.

  Men det er fullt mulig å låne penger til å kjøpe bil helt uten egenkapital. De fleste låneforetak som tilbyr finansiering av biler, tilbyr opp til 100 % av kjøpesummen strekt ut over en periode på inntil 7 års nedbetaling. Dette kan være greit å vite når du skal forsøke å skaffe deg en oversikt over hvilke lånetilbud som finnes i markedet.

  Det kan være greit å søke om et låneløfte i forkant, slik at du har pengene klare når du finner den bilen du vil kjøpe, men husk på at du ikke kan benytte et billån retroaktivt. Det vil si at om du allerede har kjøpt en bil, kan du ikke benytte et billån på en bil hvor alle handlinger og papirer er ferdig utfyllt.


  Billån i Norge tilbys i dag til en rente på rundt 5 %, noe som er relativt gunstig i forhold til forbrukslån og andre lån uten sikkerhet, hvor rentene vanligvis starter på rundt 10 % og går oppover avhengig av kredittsjekker etc. Så skal du kjøpe bil vil det omtrent uten unntak lønne seg å sjekke ut spesialiserte bilfinansieringer, det er tross alt dumt å betale for mye på lånet ditt!

  Du kan lese mer om en av de mest gunstige bilfinansieringene i Norge for tiden på denne siden, og det går også ann å søke direkte om et billån. Søk også om du ikke har bilen klar, men ønsker et lånetilsagn som gjør det sterkere rustet når dagen er klar for å kjøpe drømmebilen.

 • Copyright @ 2016 PengeGuiden.no.